Újdonságok

Tavaszi felkészülés

Itt a tavasz, és a kerékpáros szezon már kopogtat az ajtón!

Alig várja, hogy végre a pedálok közé csapjon, vagy Ön is azok közé a megrögzöttek közé tartozik, akik szerint nincs rossz idő, csak egy rosszul öltözött kerékpáros? Akárhogy is, a sikeres szezon kulcsa nem csak a motiváció és a vágy, hogy újra nyeregbe pattanjon, hanem a megfelelő gép és felszerelés is. A felkészülés megkönnyítése érdekében összeszedtünk néhány remek tippet, amelyekkel felkészítheti kerékpárját a tavaszi és az egész éves szervizelésre, miközben kényelmesebb utazást biztosítunk.
jaro-je-tady-1

A tavaszi kerékpáros szezon kezdete már a levegőben van. Mielőtt azonban teljes mértékben elkötelezné magát a kerékpározás mellett, érdemes ellenőrizni a kerékpár és a felszerelés állapotát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban minden megvan, amire szüksége van. Ez olyan részleteket jelenthet, mint egy régi vagy hiányzó vizes palack. Az is előfordulhat, hogy kellemetlen meglepetésként érik a szezon során elhasználódott szerszámok, vagy a tél folyamán "elhasználódott" pótbelső, aminek biztosan nem fog örülni a tavaszi túrák és az első defektek alkalmával. Készülj fel tehát arra, hogy a felkészületlenség okozta düh helyett nem a kerékpározás örömét fogod megtapasztalni.

Mit ne hagyjon ki semmiképpen, ha szervizelésre vagy első útjára indul? Mutatjuk!

FORCE TAILOR szerszámkészlet műanyag tokban. Ez a készlet lehetővé teszi a kerékpár teljes körű szervizelését, a kazetta eltávolításától a központ tisztításáig. A készlet tartalmaz kábel- és bowdenfogót, kazetta- vagy forgattyúhúzót, szegecselőt és számos más típusú szerszámot, amelyek egyetlen műhelyből sem hiányozhatnak. A praktikus extra változó hely is előnyére válik, hogy szükség esetén további eszközöket adhat hozzá. Csak vágja ki a kívánt formát, adja hozzá a tartozékokat.


tailor

 

FORCE WASH BOX tisztító készlet a kerékpár mosásához: 9 terméket tartalmaz, például mosószivacsot, tisztítószert, törlőkendőt, kesztyűt vagy kefét a kerékpár alapvető tisztításához és karbantartásához. Adjon tökéletes megjelenést és hibátlan futást motorjának! A tisztítókészlet egy praktikus, 15 literes, fedeles vödörben található. Ideális a FORCE TAILOR szerszámokkal kombinálva, így a kerékpár szétszerelése után minden alkatrész szakszerű ápolásban részesülhet.

wash box

 

 

összesen 1 termék